Dadilja slučajno odvela susjedino dijete na sedmodnevni odmor

Screenshot: TikTok

DADILJA je podijelila nevjerojatnu priču o tome kako je sa sobom na odmor povela susjedino dijete. U videu koji je na TikToku pregledan više od 1.6 milijuna puta ispričala je priču o "najvećoj pogrešci koju je ikad napravila".

"Bilo je to 1991. Imala sam 20 godina i tek sam se udala. Živjela sam kraj obitelji s djetetom starim dvije godine. Ponekad sam ga čuvala par sati kako bih pomogla njegovoj mami", počela je svoju priču.

Nakon što je nekoliko puta pričuvala dječaka njegova majka ju je upitala bi li imala nešto protiv da ga uzme preko noći. Ona je pristala, ali istaknula da je problem što u utorak putuje na sedmodnevni odmor. Majci se to nije činilo kao problem jer je očito došlo do šuma u komunikaciji.

"U ponedjeljak mi ona ostavlja dječaka - stvarno je divan, ostao je na spavanju. U utorak rano ujutro spakirali smo se u auto, dječaka sam stavila u autosjedalicu i odvezli smo se u London (živjeli smo u Birminghamu). Odsjeli smo u hotelu, gdje je dobio krevetić za djecu. Bio je divan, dala sam mu hranu i kupila pelene jer ih majka nije spakirala dovoljno za tjedan dana", nastavila je dadilja.

Preko dana su posjetili zoološki vrt i šetali Hyde Parkom. Bilo im je super. Kako su to bile rane 90-e, nije bilo mobitela i mami dječaka su poslali razglednicu. Kad su se vratili doma, dadilja je shvatila da je napravila strašnu pogrešku.

@seenasyouasked #funny #story #parenting #babysitterfails ♬ original sound - SeenAsYouAsked

"Majka mi je rekla da je to sve lijepo od mene, ali da je mislila da ću joj sina vratiti ujutro, a ne otputovati s njim na tjedan dana. Šokirala sam se i ispričavala zbog svega, ali majka mi je ipak bila prilično zahvalna i rekla da se divno odmorila", dodala je.

Priča je fascinirala brojne korisnike TikToka, koji su se složili da danas takva priča ne bi prošla na isti način.

Pročitajte više