Ella snimila video i otkrila kako izgleda dan s dvoje djece, a pažnju ukrao Charles

BLOGERICI Elli Dvornik ne ponestaje inspiracije za nove vlogove, a u posljednje vrijeme je otkrila i čari sve popularnijeg TikToka kojim redovno nasmijava svoje pratitelje. Od kada je postala mama najčešća tema njezinih objava su upravo roditeljstvo i djeca, a nerijetko se i brojni drugi prepoznaju u njima.

Iako svakodnevno pokazuje kako izgleda njezina svakodnevica, sada je odlučila snimiti vlog u kojem je zabilježila cijela 24 sata s bebom i dvogodišnjakinjom.

Njihov dan započinje u sedam ujutru kada se budi mlađa djevojčica Lumi Wren, a u isto vrijeme započinje odijevanje dvogodišnje Balie Dee koja odlazi u vrtić. No mnogima je bio najzanimljiviji Charles kojeg je Ella snimila u donjem rublju. 

"Charles, dobre noge", jedan je od komentara koji jasno daje do znanja tko je "zvijezda" ovog videa.

Naravno, kao i prilikom svake Elline objave, našli su se i oni čiji komentari nisu bili isključivo pozitivni.

"Zašto uvijek kad snimaš Charlesova energija mi je baš neka napeta, kao da je ljut ili nervozan... Ne znam, ne poznajem ga ali baš mi je takav filing dok gledam... Sorry ali eto. Da li još netko ima takav doživljaj ili sam jedina?", zapitala se jedna pratiteljica.

"Očito snimam na pogrešne dane. Al' ovo nije video o njemu", kratko je odgovorila blogerica.

Osim toga, brojni pratitelji su se složili kako je najsimpatičniji trenutak u kojem Balie krade bočicu s mlijekom od mlađe sestre.

"Balie je legenda", komentirali su.

Ovaj video je potaknuo mnoge da podijele vlastita iskustva s djecom između kojih je manja razlika. Iako je većina komentara bila pozitivna te su u njima iznesena vlastita iskustva, nekima su oni zasmetali.

"Mislim da je prekenjavanje i kukanje s djecom postalo pr učestalo i počelo mi je ići na živce. Inače postoje žene koje nemaju s čime nahraniti svoju djecu i čija su djeca bolesna ili umiru. Prestanite se žaliti više s punom kućom hrane, dobrim mužem i zdravom djecom", oštro je poručila jedna pratiteljica.

No Ella je još jednom dala do znanja da je takvi komentari ne pogađaju, a kako točno izgleda jedan dan u njezinoj obitelji, provjerite u videu.

Pročitajte više