Glumica otkrila kontroverzan trik kojim uspavljuje djecu pa izazvala oštre kritike

Foto: EPA

USPAVLJIVANJE djece često je jedan od najstresnijih trenutaka u danu za svakog roditelja, pogotovo ako imaju mališane koji ne vole ići u krevet sami. S takvim se problemom susrela i američka glumica Kristen Bell, a svojom kontroverznom metodom uspavljivanja dvoje djece izazvala je oštre kritike.

Kako donosi Kidspot, slavna mama priznala je kako ima običaj zaključavati djecu u njihove sobe kada je vrijeme za spavanje kako bi što prije zaspali.

"Moja trogodišnja kći Delta odlučila je prestati spavati prije devet mjeseci. I svaku večer, kada ju stavimo u krevet, ona upali svjetla, što smeta njezinoj sestri, a onda pomiče namještaj i lupa po vratima s različitim igračkama. Zato smo odlučili početi je zaključavati u sobu svaki put kad je vrijeme za spavanje. Neko vrijeme je bilo stresno, ali se navikla", otkrila je u jednom intervjuu.

"Gledajte, možda je ovo kontroverzno, ali mi smo se odlučili na zaključavanje vrata", dodala je glumica, a njezina metoda odmah je naišla na mnogobrojne kritike roditelja koji smatraju da ovakav način uspavljivanja nije prihvatljiv.

''Mislim da to nije u redu. Zaključavati tako malo dijete u sobu da ne može izaći? Znam da je svakom roditelju potreban san, ali ovo mi je ipak malo previše'', samo je jedan od komentara šokiranih roditelja na društvenim mrežama.

Pročitajte više