Meghan i Harry se našli na udaru kritika jer su Archieja ostavili u Kanadi

Foto: EPA-EFE

BIVŠI kraljevski savjetnik osudio je Meghan Markle i Harryja zbog njihove "nepažljive" odluke da ostave 10-mjesečnog sina Archieja u Kanadi dok su oni odrađivali svoje posljednje kraljevske obaveze u Velikoj Britaniji.

Govoreći u ponedjeljak u emisiji Nine News Australia, Dickie Arbiter, koji je od 1988. do 2000. bio glasnogovornik kraljice Elizabete, rekao je da postoji "izgovor" da ne dovedu sina jedinca.

"Velika je šteta što ga nisu doveli jer pradjeda i prabaku, kraljicu i princa Philipa, kao ni djeda nije vidio od prošle godine i mislim da je sramotno ako im ne pruže priliku da vide dječaka", rekao je Arbiter.

"Vjerujem da bi ga trebali dovesti i žao mi je jer nema opravdanja što ga nisu doveli. Na kraju krajeva, on mora upoznati svoju obitelj. Njegova obitelj neće dobiti priliku vidjeti ga neko vrijeme jer će Harry i Meghan biti u Kanadi ili Sjedinjenim Državama, gdje god odluče ostati", objasnio je svoj stav.

Napomenuo je i kako će kraljica u travnju napuniti 94 godine, a princ Philip će u lipnju proslaviti 99. rođendan te da oni "neće još dugo biti među nama", prenosi Page Six.

Pročitajte više