Srpska tenisačica objavila kako hrani djecu pa ju napali na društvenim mrežama

POZNATA srpska tenisačica Ana Ivanović objavila je jučer na svojem Instagram profilu kako izgleda večera njezinih sinova i objasnila da smatra kako je iznimno važno da se kod djece vrlo rano razviju zdrave prehrambene navike.

Tenisačica je i ranije govorila o tome koliko je zdrava prehrana važna za organizam, no svoju intimu je rijetko dijelila s javnošću. Sada je odlučila napraviti iznimku i podijeliti s pratiteljima na ovoj društvenoj mreži čime se hrane njezini sinovi Luka i Leon, koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom.

"Vrijeme za večeru za moje dečke. Vjerujem da je jako važno rano razviti zdrave prehrambene navike", napisala je Ana uz fotografiju obroka koje je pripremila sinovima.

I dok su neki pohvalili trud i izgled jela, mnogima se nije svidio izgled obroka, a nezadovoljstvo su pokazali i u komentarima.

"Lijepo, ali rano je još za ovakve obroke. Majka dva dječaka", napisala je jedna pratiteljica, a druga je dodala: "Mislim da je i u zatvoru bolje!"

Tenisačica se trenutno nalazi u karanteni sa svojom obitelji, a nadamo se da im ipak svaki obrok nije ovakav.

 

Pročitajte više