Uplakani tata na TikTok profilu podijelio savjet koji mu je promijenio život

Screenshot: TikTok

ODNOSI novopečenih roditelja često se nađu pred brojnim izazovima kada dođe beba. O tome je odlučio progovoriti i jedan tata koji je na TikTok profilu objavio video u kojem objašnjava kako je prije dva mjeseca dobio kćer, što je, između ostalog, utjecalo i na njegov odnos sa suprugom.

Kako je Jake objasnio u objavi, nekoliko dana ranije posvađao se sa ženom, a problem je odlučio podijeliti s kolegom s posla.

@jake_no_khakis #fyp ♬ original sound - Jake Sutton

''Rekao sam mu da imam problema kod kuće, da smo se žena i ja posvađali još neki dan, a odnos je i dalje napet. Jutros nisam čak ni razgovarao s njom. I onda sam mu rekao da ću kad dođem kući vjerojatno pokušati srediti problem'', otkrio je Jake. Iako je prvenstveno očekivao uobičajenu mušku utjehu, ono što je čuo od kolege zapravo mu je promijenilo život.

''Tko ti je to rekao? Tko ti je rekao da ćeš danas stvarno stići kući? Nisam savjetnik za veze i posljednja sam osoba koja bi ti trebala reći što da radiš, ali stvar koju često uzimamo zdravo za gotovo jest to da ćemo se vratiti kući kad god odemo na posao ujutro. Moraš nazvati svoju ženu'', rekao mu je kolega s posla, a to ga je, kaže, toliko pogodilo da je smjesta odlučio nazvati svoju suprugu i ispričati joj se zbog svega.

Dok je sve to prepričavao, Jake se slomio i rasplakao.

Pročitajte više