18 mil. pregleda: Dijete je diralo nepoznatu ženu tijekom leta, evo kako je reagirala

Screenshot: TikTok

Maloj djeci ponekad je teško izdržati avionski let. Bučno je, ne mogu spavati i može ih biti teško zabaviti u skučenom prostoru.

Kara Saba prošle je godine sa svojim suprugom letjela iz Detroita u Charleston. Par nije htio dopustiti da im nemirno dijete uništi medeni mjesec, pa su se od srca smijali dok ih je malena Adeline, koja je sjedila u redu iza, dodirivala ručicom.

U videu koji je Saba objavila na TikToku, dijete gura ruku kroz prostor između prozora i sjedala te dodiruje Karinu ruku. Njoj to očito nije smetalo, a video je skupio 18.6 milijuna pregleda.

"Zvala se Adeline i nadam se da će njezina mama vidjeti ovo", napisala je Saba.

@kara.bouu Her name was Adeline and I hope her mom sees this. @delta #throwback #toddler #wholesome #fyp ♬ original sound - 𝒦𝒶𝓇𝒶 🎱🍒🪩

Mnogi su joj čestitali na tome što je tako reagirala na malo dijete.

"Hvala vam u ime svih mama što možete pronaći radost u ovakvim situacijama. Svijet treba više ovakvih ljudi", "Jasno je da ste dobrog srca kad se ovome smijete", "Toliko ljudi mrzi djecu u avionima, vi ste pravo osvježenje", "Hvala vam što se ne ljutite i dopuštate djetetu da bude dijete", neki su od komentara.

Međutim, našli su se i neki koji smatraju da je Saba trebala upozoriti roditelje na to što im dijete radi.

"Diranje stranaca bez dopuštenja? Takva djeca izrastu u ljude koji napadaju druge", "Vi očito imate strpljenja, ja to ne bih tolerirao", "Zašto niste rekli roditeljima što njihovo dijete radi", pisali su.

Pročitajte više