Dom kao u romantičnoj komediji? Ovaj trend sve je popularniji

Foto: emmezeta.hr/zarahome.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ROMANTIČNE komedije već su jako dugo popularne. Svojim gledateljima pružaju ugodan bijeg od stvarnosti, nude jednostavnu radnju, malo smijeha i sretan završetak. Mnoge inspirira i da elemente romantične komedije unesu u svoj život, a primijetio je to i Etsy. U svoj su vodič trendova za proljeće i ljeto uključili i uređenje interijera inspirirano upravo romantičnim komedijama.

Kako urediti dom u stilu romantičnih komedija?

Prema vodiču, ovaj stil se sastoji od uključivanja elemenata koje viđamo u romantičnim komedijama iz devedesetih i nultih. Dekor treba biti udoban, pristupačan i bezvremenski, a sam pogled na njega treba podsjećati na klasične romantične komedije.

Velika keramička stolna lampa, Zara Home, 119 eura
Tabure Jolie, Emmezeta, snižena cijena je 49.99 eura

Poželjne su udobne lanene navlake za kauč, šareni tepisi i maksimalističke police za knjige. Ovaj stil pozdravlja igranje uzorcima, a svaka prostorija mora izgledati kao da je koristite, a ne kao da ste je ispraznili i uredili za katalog. Ovaj stil odbacuje bež minimalizam u korist kaotičnog šarenila i nostalgije.

Viseća svjetiljka od ratana, H&M, 59.99 eura
Svjetiljka od ratana za dječju sobu, H&M, 69.99 eura
Toaletna torbica s uzorkom limuna, H&M, 14.99 eura
Šareni dozator za sapun, Emmezeta, 6.63 eura

Pročitajte više