Fenty x Puma otkrila svoju nadolazeću paletu boja tenisica

Foto: puma.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FENTY x PUMA otkrila je svoju nadolazeću paletu boja Creeper Phatty, koja se ističe svojom jedinstvenom siluetom i kreativnim potpisom Rihanne. Ovi novi modeli dolaze u nizu zemljanih tonova, a prvo izdanje u varijanti "Totally Taupe" bit će dostupno za kupnju krajem ovog tjedna.

Ove elegantne tenisice izrađene su od nubuka i prekrivene potpuno smeđom bojom, uz dodatke zlatnih detalja duž bočnih dijelova stopala i pete. 

Ostale boje

Što se tiče ostale dvije kombinacije boja, Creeper Phatty dolazi u bijeloj i zlatnoj te zelenoj i zlatnoj nijansi, prirodno inspiriranim tonovima. Ove varijante ističu se zlatnim detaljima duž srednjeg dijela stopala i pete, poput modela "Totally Taupe".

Očekuje se da će model "Totally Taupe" biti dostupan za kupnju na Puminoj web trgovini u četvrtak, 18. travnja. Bijela/zlatna i svijetlo zelena/zlatna verzija bit će dostupne za narudžbu sljedećeg četvrtka, 25. travnja, isto na njihovoj web stranici. Cijena tenisica iznosi 140 eura, možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više