LG je predstavio svoj prvi aparat za kavu s kapsulama. Evo kako izgleda

Foto: lg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVAJ aparat za kavu izgleda kao nešto što je došlo ravno iz znanstveno-fantastičnog filma, a radi se o prvom aparatu za kavu s kapsulama Duobo LG Labsa. To je LG-jeva nova marketinška platforma uspostavljena kako bi korisnicima pružila eksperimentalna i inovativna iskustva proizvoda i usluga.

Za Duobo iz tvrtke kažu da revolucionira proces kuhanja kave sa značajkama i tehnologijama koje pružaju izvanrednu pogodnost i personaliziran okus. Aparat ima sustav ekstrakcije s dvostrukom kapsulom koji omogućuje dvostruko slojevito miješanje, što korisnicima omogućuje stvaranje i uživanje u vlastitim prepoznatljivim mješavinama.

Kontrolu nad aparatom omogućuje mobilna aplikacija Duobo koja korisnicima omogućuje precizno podešavanje temperature i tlaka prema njihovim željama. Ovaj aparat kompatibilan je s kapsulama kave različitih marki, nudeći širok raspon jačina, pečenja i okusa koje korisnici mogu uskladiti, pomiješati i napraviti sami.

Crpeći inspiraciju iz istraživanja svemira, izgled aparata nalikuje svemirskoj sondi, utjelovljujući viziju marke otkrivanja novih i intrigantnih okusa, uključujući koncept "okusa svemira". U znaku povijesti Duobo je lansiran 20. srpnja, obilježavajući važnu prigodu prvog slijetanja Apolla 11 na Mjesec 1969. godine.

Futuristički aparat za kavu temeljen na kapsulama dostupan je za grupno financiranje na Kickstarteru. Ljubitelji kave mogu uštedjeti do 50% uz ograničenu Super Early Bird ponudu, počevši od 399 dolara (360.55 eura), koja se nudi isključivo na toj platformi. Kampanju možete vidjeti ovdje, a više o uređaju možete saznati na službenoj stranici

Pročitajte više