Meghan Markle lansirala svoj brend. Vjerojatno će se baviti kozmetikom

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIVŠA glumica i članica britanske kraljevske obitelji Meghan Markle nedavno je pokrenula lifestyle brend. U pitanju je American Riviera Orchard, a brend je predstavila na web stranici i Instagram profilu. Sad su se pojavile naznake da će se baviti njegom kože i kozmetikom.

>> Meghan Markle vratila se na Instagram i pokrenula novi brend. Evo što će prodavati

Brend će se fokusirati na kozmetiku

Naime, 9. ožujka brend je podnio prijavu Uredu za patente i zaštitne znakove SAD-a, a prijava je pokazala da je American Riviera Orchard fokusiran (ali ne i ograničen) na: kozmetiku, kozmetičke alate, parfeme, kozmetičke pripravke bez ljekovitih svojstava, mirisna ulja, kupke i gelove za tuširanje koji ne služe u medicinske svrhe, kozmetičke pripravke za kosu bez ljekovitih svojstava, sapune, štapiće, kreme, losione i ulja za tijelo, prenosi Byrdie.

Naravno, ovaj popis ne znači da će svi ovi proizvodi biti dostupni u isto vrijeme, no svakako je naznaka interesa i želja brenda. Web stranica i Instagram profil brenda još uvijek su prazni, odnosno prikazuju samo logo brenda.

Pročitajte više