Motoroline nove bežične slušalice nastale su u suradnji s tvrtkom Bose

Foto: motorola.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLA je nedavno predstavila dva nova seta bežičnih slušalica - Moto Buds i Moto Buds+. Iako su dizajni ovih slušalica identični, ključna razlika leži u tehnologiji za uklanjanje buke i dodatnim funkcijama.

Moto Buds+ također podržavaju aktivno uklanjanje buke, ali koštaju 129 eura

Moto Buds nude pristupačnu opciju po cijeni od 59 eura. S jednim punjenjem, korisnici mogu uživati u do 9 sati neprekidnog slušanja glazbe, a praktično 10-minutno brzo punjenje omogućuje dodatnih 2 sata reprodukcije. Dostupne opcije boja uključuju zvjezdano plavu, ledenjačko plavu, koraljno breskvastu i kivi zelenu.

Za one koji žele aktivno uklanjanje buke (ANC), Moto Buds+ su korak naprijed, dostupne po cijeni od 129 eura. Ove slušalice, razvijene u suradnji s Boseom, učinkovito smanjuju neželjenu pozadinsku buku, omogućujući korisnicima da urone u glazbu ili pozive bez ometanja okoline. Dodatno, Moto Buds+ podržavaju Dolby panoramske zvučne efekte na Motorola telefonima, što korisnicima pruža impresivno iskustvo zvuka.

Za dodatnu prilagodljivost, Moto Buds+ dolaze s aktivnim adaptivnim načinom rada, prilagođavajući se poništavanju buke ovisno o okolini. Baterija na Moto Buds+ omogućuje do 8 sati reprodukcije s jednim punjenjem, uz brzo punjenje od 10 minuta koje pruža dodatna 3 sata reprodukcije.

Pročitajte više