Apple kaže da je 128 GB "puno prostora za pohranu"

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEZ obzira jeste li vlasnik iPhonea ili ne, sigurno ste se našli u situaciji gdje vam je nedostajalo prostora za pohranu na uređaju. Možda ste listali kroz svoje fotografije, zabrinuti da ćete morati obrisati neke slike kako biste oslobodili prostor i onda dolazi trenutak kada naiđete na drage uspomene s obitelji i prijateljima koje ne želite izbrisati, ali to morate učiniti kako biste napravili mjesta za nove aplikacije koje želite instalirati.

U najnovijoj reklami za iPhone 15, Apple duhovito promovira svoj osnovni model s 128 GB pohrane. Poruka je jednostavna: sada možete zadržati sve svoje dragocjene uspomene bez brige oko brisanja slika kako biste napravili mjesta za nove aplikacije.

U novoj reklami od 30 sekundi, Apple prikazuje trenutke kada korisnik pokušava osloboditi prostor brisanjem slika iz aplikacije za fotografije. No, osobe na slikama očito ne žele biti izbrisane. Na kraju, korisnik odustaje od brisanja i umjesto toga snima još fotografija svog psa koji leži na kauču, dok na zaslonu stoji poruka: "Više prostora za više fotografija. Opustite se, to je iPhone 15."

Zadnji modeli iPhone serije koji su nudili 64 GB pohrane su iPhone 12 i iPhone 12 mini iz 2020.

iPhone 15 i iPhone 15 Plus dolaze s opcijama pohrane od 128 GB, 256 GB i 512 GB, dok iPhone 15 Pro nudi varijante s 128 GB, 256 GB, 512 GB i impresivnih 1 TB prostora za pohranu. Za one koji žele vrhunski kapacitet, opcije za iPhone 15 Pro Max uključuju 256 GB, 512 GB i 1 TB prostora.

Iako se mnogi možda ne slažu s tom tvrdnjom, važno je napomenuti da su posljednji vodeći modeli iPhone serije koji su nudili minimalno 64 GB pohrane bili iPhone 12 i iPhone 12 mini iz 2020. godine. Ovaj pomak predstavlja značajan napredak, s obzirom na rastuće potrebe korisnika za više prostora za pohranu fotografija, videozapisa i aplikacija.

Pročitajte više