U Zagrebu se stan od 18 m2 prodaje za 122.000 eura. Pogledajte kako izgleda

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pozornost nam je privukao stan u Donjem Gradu od 18 kvadrata, koji se prodaje za 122.000 eura.

Stan je smješten na prvom katu zgrade koja ne posjeduje lift. Zgrada je sagrađena 1967. godine te se sastoji od ukupno tri kata. Interijer stana obuhvaća dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, kupaonicu, galeriju, hodnik i balkon. Uz stan dolazi i spremište u podrumu zgrade.

Renoviran je 2018. godine

Stan je u potpunosti renoviran 2018. godine. Postavljeni su čelični nadvoji iznad prozora i vrata, a mijenjane su i instalacije struje i vode. Također, postavljena je nova vanjska i unutarnja stolarija, ugrađeni su novi podovi (parket) te je renovirana kupaonica s novim pločicama i sanitarijama. Stan je dobio i potpuno novu kuhinju i namještaj.

U oglasu navode da se stan nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada te je pogodan kao investicija za iznajmljivanje.

Oglas možete vidjeti ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više