"Ovo bi mogao biti najbolji Swatch ikada napravljen": Swatch ima nove Simpsons satove

Foto: swatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE godine Swatch je predstavio jedinstven način proslave Majčinog i Očevog dana, lansirajući dva posebna izdanja satova s likovima iz Simpsonovih.

Za Majčin dan, Swatch je predstavio sat nazvan "NAJBOLJA. MAMA. IKAD.", s likom Marge Simpson u glavnoj ulozi. Marge, poznata kao srce svoje obitelji, prikazana je sa svojim karakterističnim brižnim i zaštitničkim stavom. Sat ima brojčanik na kojem je jasno prikazana Marge u pozi punoj ljubavi, okružena sa svo troje djece - Bartom, Lisom i Maggie. Ovaj model, dio linije Swatch GENT, dolazi s kućištem veličine 34 mm, prilagođenim manjim zapešćima, spajajući eleganciju s udobnošću.

NAJBOLJA. MAMA. IKAD., cijena je 100 eura

Swatch slavi i očinsku ljubav s modelom nazvanim "NAJBOLJI. TATA. IKAD." Ovaj sat predstavlja Homera Simpsona, simpatičnog, ali često nespretnog obiteljskog čovjeka poznatog po svojim jednostavnim užicima poput piva Duff i krafni. Dizajn odražava Homerov zabavan i vedar duh, s natpisom "No.1 Dad" preko velikog brojčanika.

NAJBOLJI. TATA. IKAD., cijena je 145 eura

Fanovi su oduševljeni ovom kolekcijom, a na društvenim mrežama su pisali: "Ovo bi mogao biti najbolji Swatch ikada napravljen", "Prekrasno" i "Želim".

Dok se ovi satovi pridružuju postojećoj kolekciji Simpsonovih, Swatch najavljuje još uzbudljivih izdanja povezanih s ovom serijom u 2024. godini, obećavajući obožavateljima nastavak slavlja.

Pročitajte više