Reese Witherspoon obožava ovo ulje s vitaminom C, a hvale ga i mnogi kupci

Foto: Profimedia/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REESE Witherspoon, iako već ima 48 godina, i dalje oduševljava svojim izgledom, a jedna od njezinih tajni ljepote je Biossance Squalane + Vitamin C Rose Firming Oil.

Ovaj serum koristi moć vitamina C kako bi osvježio i posvijetlio kožu, dok skvalan pruža hidrataciju.

Ulje vitamina C može biti super za vašu kožu, posebno ako želite da izgleda svježe i zategnuto. Biossanceova verzija je popularna jer sadrži samo prirodne sastojke. Reese Witherspoon redovito koristi ovo ulje prije spavanja, nakon što očisti lice i stavi hidratantnu kremu.

Ovo ulje s vitaminom C namijenjeno je osvježavanju i posvjetljivanju kože, što rezultira zdravijim izgledom. Skvalan, prirodni hidratant, pomaže u zadržavanju vlažnosti kože, a dodatak ružinog ulja pruža suptilan cvjetni miris i dodatnu blistavost.

Biossance Squalane + Vitamin C ružino ulje 30 ml, cijena je 68 eura

Reese nije jedina obožavateljica - mnogi korisnici tvrde da je ovo izvanredan proizvod.

"Ovih dana koristim ovaj proizvod zajedno s kremom za područje oko očiju i mogu reći da su to jedini proizvodi koji su zaista pomogli mojoj koži. Moje su bore sada manje izražene nego prije. Ako bih morala izabrati samo jedan proizvod za njegu lica, definitivno bih odabrala ovo prekrasno ulje", napisala je jedna korisnica.

Druga korisnica je komentirala: "Koristim ga povremeno i vjerojatno bih trebala biti dosljednija i koristiti ga svakodnevno kako bih doista iskusila sve njegove prednosti. Lijepo hidratizira kožu, ne ostavlja previše masnog sloja, a i pomalo pomaže; samo nekoliko kapi je dovoljno za cijelo lice i vrat."

Pročitajte više