Severina oduševila modnim izdanjem. Ljudi pišu: "Jako ti lijepo stoji"

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/thedoublef.com/fashionnova.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA rijetko kada pogriješi svojim modnim kombinacijama, a posebno su upečatljive one koje bira za svoje nastupe. Tako se za jedan nedavni odlučila na odijelo posuto sitnim kristalićima.

>> Severina nastupila u zagrebačkom Mintu, koji je u rujnu izgorio. Klub je bio krcat

Fotke odijela, ali i snimke s nastupa Severina je podijelila na svom Instagram profilu i pokupila hrpu lajkova i mnoštvo komentara. "Ali kakvo odijelo", komentirala joj je pjevačica Zsa Zsa. No nije bila jedina kojoj se svidjela ova Severinina modna kombinacija. 

"Ova žena je prezgodna i jedna od najljepše obučenih", "Najljepša", "Kobalt plava", "Diva", "Nikome ovoliko moćno ne stoji plava!", "To tebi stoji", "Uf", "Jako lijepo ti stoji ovo odijelo i boja. Elegantno, seksi, ludo", "Nikad nisi bila ljepša", samo su neki od komentara. 

Našli smo slična

Odijelo koje nosi podsjeća na ono brenda The Andamane u kraljevskoj plavoj boji. Može se pronaći u nekim internetskim trgovinama, ali svega par brojeva. Trenutno je tako sako na sniženju od 35% u trgovini Farfetch pa košta 1083 eura. Na stanju ga ima i trgovina The DoubleF po cijeni od 1495 eura, a na toj stranici na stanju su i hlače po cijeni od 965 eura. 

The Andamane sako, 1495 eura (11.264,07 kn), hlače, 965 eura (7270.79 kn)

Slično, ali povoljnije odijelo našli smo na stranici Fashion Nova. Hlače se prodaju po cijeni od 76 eura, a sako po cijeni od 101 eura. Ovo odijelo dostupno je i u bijeloj boji. 

Fashion Nova odijelo, sako 101 euro (760.98 kn), hlače 76 eura (572.62 kn)

Pročitajte više