Brend koji nas je zaludio svojim mirisnim maglicama sada lansira kremu za sunčanje

Foto: soldejaneiro.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

USPRKOS činjenici da još nismo ušli u sezonu sunčanja, zaštita od sunca je neophodna, bez obzira na godišnje doba. Ključno je pronaći proizvod koji će vam pružiti osjećaj tropskog odmora čak i kada su kišni dani u ožujku. Upravo tu dolazi Sol de Janeiro, brend za njegu tijela, koji nas uvodi u toplinu i sunce.

Nova linija Rio Radiance SPF 50 donosi nam tri proizvoda koji su dizajnirani da osiguraju zaštitu i osvježe kožu, neovisno o godišnjem dobu. To uključuje Rio Radiance SPF 50 losion za sunčanje za tijelo, Rio Radiance SPF 50 sprej za sunčanje za tijelo i Rio Radiance SPF 50 svjetlucavo ulje za sunčanje. 

Sofija Richie Grainge je zaštitno lice nove linije

Sol de Janeiro nije nasumično birao zaštitno lice za svoju novu liniju. Odabrao je Sofiju Richie Grainge, čiji brončani sjaj savršeno odražava duh sunčane brazilske obale.

Inspiriran mirisima koji su već osvojili srca mnogih, Sol de Janeiro je razvio tri potpuno nove formulacije za svoju najnoviju liniju. Svaki proizvod obogaćen je sastojcima poput Cupuaçu maslaca, niacinamida i ekstrakta sjemena pongamia, pružajući koži hidrataciju, ujednačavanje tena i zaštitu od slobodnih radikala. Sprej za tijelo osvježava kokosovom vodom, dok ulje za tijelo hrani kožu uljem patauá.

Sada možete unijeti osjećaj ljeta u svoj svakodnevni ritual njege kože s kolekcijom Rio Radiance SPF 50 od Sol de Janeira. Bez obzira na godišnje doba, pripremite se za sunčane dane s ovim proizvodima koji će vas podsjećati na tople i ugodne trenutke na plaži. Proizvodi će biti dostupni za narudžbu na francuskoj Sephora web stranici.

Pročitajte više