Trosoban stan u Zagrebu s vrtom prodaje se za 255.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pozornost nam je privukao ovaj lijepo uređen stan u zagrebačkom naselju Črnomerec. Stan ima 87 kvadrata i prodaje se za 255.000 eura.

Stan se nalazi na prvom katu zgrade bez lifta, izgrađene 2009. godine. Zgrada ima ukupno tri kata i smještena je u Kustošijanskoj ulici.

Prodaje se kompletno namješten

Stan se sastoji od open-space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice s WC-om, dodatnog WC-a, hodnika, zatvorene lođe i vrta. U oglasu je istaknuto da se stan prodaje kompletno namješten. Stanu pripada i vanjsko parkirno mjesto površine 12.5 m2.

Grijanje u stanu je plinsko etažno. U oglasu je naglašeno da su sva brojila odvojena i da su papiri uredni te je vlasništvo 1/1, što omogućava kupnju putem kredita.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više slika niže. 

Index Oglasi

Pročitajte više