Za ovaj brend tenisica možda niste čuli, a poznate osobe ga obožavaju

Foto: Profimedia/on.com/foothsop.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U KATEGORIJI sportske odjeće i obuće u današnje vrijeme postoji pregršt brendova, a i novi se neprestano pojavljuju. S obzirom na ogromnu ponudu, postalo je sve teže istaknuti se. Ipak, jednom novijem brendu to prilično uspješno polazi za rukom te se tenisice marke mogu sve češće vidjeti na ulicama diljem svijeta.

Tenisice brenda On zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i privlačnom dizajnu brzo su stekle vjernu bazu obožavatelja, među kojima su i pojedine slavne osobe, poput Jennifer Lopez, Zendaye i Gisele Bündchen.

On je švicarski brend koji su 2010. godine osnovala tri prijatelja - Olivier Bernhard, Caspar Coppetti i David Allemann. Njihov cilj je bio stvoriti tenisice s najboljim mogućim performansama koristeći napredne tehnologije dostupne u Švicarskoj.

Suradnja s Federerom

Brend je također poznat po suradnji s Rogerom Federerom, a ona nije započela tipičnim razgovorom o sponzorstvu. Naime, tek nakon što je brend primijetio da Roger nosi tenisice On, stupili su s njim u kontakt. Kako navodi marka, ispostavilo se da je on obožavatelj tenisica brenda već neko vrijeme. Suradnja je rezultirala serijom tenisica - On the Roger, a Federer je i uložio u tvrtku 2021. godine.

Ono po čemu se marka izdvaja među ljubiteljima sportske obuće je prepoznatljiv sustav amortizacije CloudTec. Zahvaljujući njemu, tenisice pružaju iznimno udoban osjećaj tijekom trčanja. No, osim za trčanje ili vježbanje, sve više ljudi nosi On tenisice i u svakodnevnim prilikama. 

Top 5 najprodavanijih modela marke

Tenisice On mogu se kupiti u brojnim trgovinama kod nas, uključujući Intersport, Keindl Sport, Mass, Buzz, Snipes i Sportvision. Najprodavaniji su modeli marke, prema službenoj stranici, Cloudmonster, Cloud 5, Cloudnova, Cloudsurfer i Cloud X 3.

Redovne cijene ovih modela kreću se od 150 do 190 eura, ali povremeno se mogu naći na sniženju. Izdvojili smo ih ispod.

Cloudmonster

Cloudmonster tenisice su popularne, kako među trkačima tako i među onima koji traže udobnu svakodnevnu tenisicu. Izrađene su od recikliranih materijala te imaju prozračan gornji dio. Tenisice dolaze u raznim kombinacijama boja, od neutralnih do upečatljivih.

Tenisice On Running Cloudmonster, top4running, cijena na popustu je 136 eura
Tenisice On Running Cloudmonster, Polleo Sport, cijena na popustu je 179.99 eura

Cloud 5

Cloud 5 krase moderan dizajn, kultni međupotplat marke i dinamička amortizacija. Marka ističe da su iznimno udobne te dizajnirane za meko doskakivanje i snažno odgurivanje.

Tenisice On Cloud 5, Footshop, cijena na sniženju je 119.99 eura
Tenisice On Cloud 5, Footshop, cijena na sniženju je 151.49 eura

Cloudnova

Još jedan model tenisica za trčanje brenda On, za koji marka kaže da su iznimno udobne. Ova srednje visoka tenisica ima gornji dio izrađen od mreže, prilagodljivu konfiguraciju vezanja, a krasi je i vanjski TPU stabilizator pete.

Tenisice On Cloudnova, Footshop, cijena na sniženju je 153.49 eura
Tenisice On Cloudnova, Footshop, cijena na sniženju je 136.49 eura

Cloudsurfer

Ovaj model namijenjen je trčanju na betonu, a marka posebno ističe CloudTec Phase - optimalni međupotplat za besprijekoran prijenos težine s pete na prste.

Tenisice On Cloudsurfer, Footshop, 189.95 eura
Tenisice On Cloudsurfer, Footshop, 189.95 eura

Cloud X 3

Još jedne tenisice za trčanje, fitness ili svaki dan. Marka ističe da su ultralagane, reaktivne, prozračne i da odlično pristaju. "Stvorena za trčanje, ali idealna za sve prilike", kaže On.

Tenisice On Cloud X 3, Footshop, 159.95 eura
Tenisice On Cloud X 3, top4running, 160 eura

Pročitajte više