Xiaomi 15 navodno stiže u listopadu

Foto: Xiaomi (na fotki je Xiaomi 14)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

XIAOMI je nedavno izbacio svoj novi vrhunski pametni telefon, Xiaomi 14 Ultra. No, postoje izvještaji koji tvrde da bi sljedeća serija, Xiaomi 15, mogla biti najavljena prije nego što smo očekivali - možda već za manje od šest mjeseci.

Očekuje se da će sljedeća generacija Xiaomi 15 pratiti sličan raspored lansiranja kao i prethodni model, Xiaomi 14. Prvi put smo vidjeli Xiaomi 14 u listopadu 2023., a globalno izdanje je stiglo u prvom kvartalu 2024. Međutim, prema najnovijim informacijama koje su procurile od poznatog izvora, Digital Chat Stationa, čini se da bi Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Pro mogli biti dostupni već sredinom listopada 2024.

Serija Xiaomi 15 bit će prva koja će imati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 SoC

Pretpostavlja se da će globalno lansiranje vjerojatno početi u prvom kvartalu 2025. Serija Xiaomi 15 bit će prva koja će imati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 SoC. Prema ranijim izvještajima, očekuje se da će Xiaomi 15 imati novu periskopsku leću od 50 megapiksela zajedno s telefoto kamerom. Postoje i glasine da će osnovni model Xiaomi 15 zadržati isti ravni zaslon od 6.36 inča kao i njegov prethodnik.

Međutim, važno je napomenuti da su ovo trenutno samo špekulacije.

Pročitajte više