Zara ima prekrasnu bomber jaknu koja je odmah postala viralni hit

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je ponovno zadivila svoje obožavatelje novom bomber jaknom. Ovaj put jakna ima onaj prepoznatljivi štih "koji podsjeća na kultni dizajn modne kuće Chanel", kako su mnogi primijetili i komentirali na društvenim mrežama.

@meltemguler zara is giving chanel 🤍✨ #zarabomberjacket #zaranewin ♬ l.a.love - ♡
@demigallagher Its giving ✨ Chanel ✨ #zara #newin #newinzara #tryonhaul #tryonwithme #zarahaul #zarabomberjacket #chanel #wishlist #grwm #ootd #zarafinds #zarafashion #zaraoutfit #zarastyles #outfitideas #outfitoftheday ♬ Rihanna x Burna boy x Last Last xKevin Dave Mashup - Kevindaveprod

Izrađena u skraćenom kroju s okruglim izrezom, dugim rukavima i naglašenim ramenima, ova bomber jakna iz Zare ističe se svojom profinjenom izradom. Prednji džepovi su elegantno prošiveni, a jakna se zakopčava zlatnim gumbima.

Jakna je postigla toliki uspjeh da je gotovo već rasprodana, a dostupna je u crnoj i bijeloj boji. Cijena je 39.95 eura, a možete je vidjeti ovdje.

Pročitajte više