Arteta: Trebali smo imati 2:0 nakon 20 minuta, a isključenje je sve preokrenulo

Foto: Hina

ARSENAL je u prvom kolu skupine F Lige prvaka poražen na Maksimiru s 2:1, a Walcott je nakon ulaska u nastavku susreta na kraju bio jedini strijelac londonskog kluba u Zagrebu.
 
> Konačno europski Dinamo! Moćni Arsenal pao na Maksimiru
 
"Imali smo dosta prilika"
 
"Uvijek je teško igrati s desetoricom, iako imamo iskustva s tim. Iskreno, nije se to toliko ni primijetilo, u drugom poluvremenu smo odigrali odlično, imali smo dosta prilika, ali na kraju nam je ponestalo vremena", rekao je Walcott nakon zagrebačkog susreta.
 
"Ništa, sad se okrećemo novim utakmicama, za vikend nas već čeka jedan veliki susret, ali sigurno je da smo nakon ovoga svi vrlo razočarani", nastavio je.
 
Ofenzivac Topnika prokomentirao je i stanje u skupini: "Ne možemo nakon jednog poraza reći da je kraj sezone, i dalje imamo mnogo utakmica. I u prošlosti smo se znali vraćati iz ovakvih situacija, imamo 18 godina iskustva u ovom natjecanju. Sad nije zgodno, ali odmah se trebamo prebaciti na iduće izazove."
 
Arteta žali za prigodama na početku susreta
 
Veznjak Mikel Arteta također se osvrnuo na poraz, između ostalog i na postavu koju je Wenger izveo: "Mnogo je utakmica još pred nama, trener je napravio nekoliko promjena, ali mislim da smo bez obzira na njih bili dovoljno dobri da ovo dobijemo."
 
"Imali smo prilike, ali ih nismo iskoristili", dodao je i nastavio: "Stvorili smo dosta šansi u prvih 20-ak minuta, mogli smo imati 2:0 i bilo je vrlo razočaravajuće što nismo u tome uspjeli. Nakon isključenja Girouda susret se sasvim prelomio, probali smo se vratiti, ali na kraju nam to nije pošlo za rukom."

Pročitajte više