Astana Arlansi prvog dana poraženi s 4-1, danas u ringu Hrgović i Sep

Foto: WBS

U KAZAHSTANU se boksači Astane Arlansa nisu iskazali na domaćem terenu prvog dana egzibicijskog okršaja WSB-a protiv ekipe Cuba Domadoresa. Kubanci su poveli s 4-1, pa će ove srijede Filip Hrgović, Hrvoje Sep i ostatak njihove ekipe imati vrlo težak zadatak.

Jedinu pobjedu Arlansima je u utorak donio Mardan Berikbayev slavljem nad Santiagom Amadorom u kategoriji do 47 kilograma.

U ring se ulaze hrvatski boksači Filip Hrgović koji će snagu odmjeriti protiv Yoandia Toiraca, dok Hrvoja Sepa očekuje meč s dvostrukim svjetskim prvakom Julijem Cesarom De la Cruzom, s kojim se već jednom borio, ali je bio poražen.

"Na SP-u 2013. La Cruz je obranio svjetsko zlato i poigravao se s europskim prvacima, ali nitko ga nije namučio kao ja u prosincu 2013. u WSB-u. I danas sam uvjeren da sam bio bolji u tom meču, ali suci su rekli drukčije. Drago mi je da imam novu priliku boksati protiv najboljeg poluteškaša svijeta. Kubancu neće biti lako. I on to vrlo dobro zna", rekao je Sep uoči polaska u Kazahstan.

"Pratio sam Toiraca na posljednjoj svjetskoj smotri u Almatiju i mislim da je zaslužio bolji plasman od 2. kola. Volim boksati protiv Kubanaca, a još više ih volim nokautirati. Jednog već imam u 'kolekciji', potrudit ću se da Toirac prođe kao i Larduet", izjavio je Hrgović.

Mečeve iz Kazahstana možete pratiti uživo na Fight Channelu od 16:00 sati!

Pročitajte više