Atletico jaši dalje - Simeone: Još samo pet utakmica, za nas pet finala

Foto: Getty images

MADRIDSKI Atletico u nedjelju je gostujućom pobjedom kod Getafea nastavio hitati prema naslovu prvaka. Diego Simeone nije skrivao oduševljenje.

> Diego Costa zabio gol pa stradao u sudaru s vratnicom, Atletico grabi ka tituli

"Napravili smo odličan posao u jednoj izrazito teškoj utakmici. Svakom utakmicom sve smo bliže naslovu i to je nešto što zaista raduje. Trebalo je puno rada, umijeća i kvalitete da bi došli u ovu poziciju i mislim da svi možemo biti ponosni", rekao je Diego Simeone nakon uvjerljive pobjede.

"Još samo pet utakmica, za nas pet finala"

"Ostalo je još samo pet utakmica do kraja, pet utakmica s kojima možemo ispisati neke od najljepših stranica povijesti. Izrazito respektiramo sve protivnike, pogotovo Real i Barcelonu, ali za nas to je pet finala, pet spektakla u kojima namjeravamo ostavit dušu na terenu."

U petak će Madriđani odmjeriti snage s Elcheom u sklopu 34. kola španjolskog prvenstva. "Najvažnije je da odlučujemo sami o sebi. Ako budemo pravi, kao cijelu ovu sezonu, onda nam naslov neće izmaći. Sljedeća stanica je Elche. Očekujem nas u perfektnom izdanju", dodao je sjajni argentinski strateg.

Godin: Najbitnije je da smo zadržali razliku u odnosu na Barcu i Real

Dodajmo kako je slavlje protiv Getafea zasjenila ozljeda Diega Coste, koji se prilikom drugog gola silovito zabio u stativu.

"Ne znam koliko je loše, ali Diego ima rez oko tibije. Nadam se da je to sve", rekao je strijelac prvog gola Diego Godin. "Getafe je težak protivnik, ali važno je da smo zadržali razliku u odnosu na Real i Barcelonu. Pobjeda je pobjeda, ali ima gorak ukus zbog povrede Diega".

Pročitajte više