BBB sa sjevera poručili Šimiću i ekipi: Odjebite od Dinama!

Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

NAVIJAČI Dinama koji surađuju sa Zdravkom Mamićem i za razliku od većine BBB-a ne bojkotiraju domaće utakmice prvaka, na utakmici sa Splitom istaknuli su poruku četvorci bivših kapetana kluba, koji su ustali protiv obiteljskog vladanja klubom.

Nakon što je početkom tjedna na Skupštini kluba Mamić najavio početak privatizacije Dinama, Šimić, Bišćan, Šokota i Marić poručili su: "Nismo protiv privatizacije, ali kao što smo i naglasili prilikom prezentacije 50 tisuća potpisa navijača koji žele drugačiji Dinamo, takvu odluku moraju donijeti svi članovi kluba, a ne nelegalno izabrana skupina ljudi na vlasti. Dinamo nije samo zbroj bilanci ili knjiga inventara. Dinamo je živ isključivo zbog svojih navijača, koji su, unatoč svemu, to ime uvijek čuvali u svom srcu. Njih treba pitati kakvu budućnost mu žele.
 
Drago nam je da vodstvo kluba više navijače ne naziva 'ulicom', nego ih poziva da kupe dionice i uključe se upravljanje klubom. Svaki dinamovac ima svoje mišljenje o budućem izgledu kluba. Ako trenutno vodstvo želi da privatizacija uspije, neka pusti navijače da odluče je li to najbolja opcija za klub. Teško nam vjerovati da bi itko ozbiljan kupio klub bez navijača."

Malobrojni navijači koji se okupljaju na sjeveru, svoje mišljenje o najnovijem potezu Velike četvorke iskazali su na prilično jasan način. Tvrde kako ih tijekom igranja u Dinamu/Croatiji nisu zanimali navijači, nego njihove plaće, koje su u zlatnim danima bile prilično visoke.
 

Pročitajte više