Barcelona pušta Halilovića na posudbu, ali ne smije kod Bilića

Foto: Getty Images/Guliver Image

U BARCELONI je na dnevni red došao  i Alen Halilović. Prema pisanju "Mundo Deportiva" zastupnik 19-godišnjeg veznjaka Zoran Stojadinović sastao se jučer sa sportskim direktorom katalonskog kluba Raulom Sanllehijem kako bi odlučili gdje će Alen igrati u novoj sezoni.

Dok Barcelona sastavlja momčad iz vlastitih rezervi i B momčadi, zbog zabrane dovođenja novih igrača, Haliloviću Luis Enrique ipak ne može garantirati standardnu minutažu u prvoj momčadi.

Zbog toga je Alen sklon odlasku s Camp Noua jer ne želi s Barcom B igrati u trećoj ligi, i zasad je jedino sigurno da se tamo neće vraćati. To ne znači da se od Barcelone planira oprostiti, jer tamo je tek godinu dana i silno se želi dokazati rame uz rame s idolima Rakitićem, Messijem i Iniestom.

Barcelona bi svog dragulja voljela imati na oku i pratiti njegov razvoje te ga postepeno privikavati na ulazak u prvu momčad. Ipak, poštovat će Alenovu želju za igranjem.

Najizgledniji je odlazak Halilovića na posudbu, samo još nije odlučeno u koji klub. Slaven Bilić bi ga volio trenirati u West Hamu, ali u Barceloni ne žele da njihov tinejdžer napušta Španjolskum nego da se tamo kali za budućnost u Barci.

Pročitajte više