Bielsa oduševljen: Bila je ovo najbolja utakmica u karijeri Fernanda Llorentea

MARCELO BIELSA nije mogao sakriti oduševljenje sjajnom partijom Athletica u uzvratnoj utakmici polufinale Europa lige i prolaska u finale, prvo europsko nakon 1977. godine.

"Vrlo sam sretan, ali prvenstveno zbog igrača. Cijelu sezonu igrali su sjajno, pokazali su ogromno zalaganje i zaista su zaslužili finale ovog natjecanja. Mislim da svi moramo biti zadovoljni ovim ogromnim uspjehom", dodao je.

Pogodak vrijedan prolaska u finale Athletic je zabio nekoliko trenutaka prije kraja utakmice. Bielsa ističe kako je to samo još jedan dokaz smirenosti i koncentracije njegovih igrača.

"Što uopće reći o Llorenteovim asistencijama i pobjedonosnom golu"

"Iznimna smirenost i koncentracija. Oni su obilježili moju momčad u ovom dvoboju. Do posljednjeg trenutka nisu gubili hladnokrvnost, a kada netko zabije onakav gol kao Llorente u posljednjim trenucima, onda je jasno koliko je zapravo koncentriran i nakon 90 minuta iscrpljujuće borbe."

"Smatram kako je ovo definitivno njegova najbolja utakmica u karijeri. U polufinalu Europe lige sam je gotovo srušio Sporting s dvije asistencije i pobjedonosnim golom. Što reći", za kraj će Bielsa.

Pročitajte više