Brbić: Tudor traži robusnog napadača, međutim nismo u mogućnosti dovoditi igrače

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK je danas predstavio novo sponzorsko partnerstvo s firmom Getaldus, a tom se prilikom novinarima obratio predsjednik Bijelih Marin Brbić.

"Zadovoljan sam postignutim u jesenskom dijelu sezone. Na kraju smo nažalost završili kao trećeplasirani, ali to ne umanjuje uspjeh. Polusezona je bila odlična uz mali podbačaj u Kupu protiv Dinama", rekao je Brbić.

"Što se tiče pojačanja, sjest ćemo sa stručnim stožerom i vidjeti što se može napraviti. Koliko znam želja je jedan robusni napadač, međutim Hajduk i dalje nije u mogućnosti dovoditi igrače", dodao je.

Prokomentirao je i financijsku situaciju splitskog kluba...

"Godina će završiti u dobiti, što je dobro, ali problem je cash-flow. Da imamo na računu što su nam dužni Al Ittihad i Pescara ne bismo imali nikakvih problema. Nadam se uplati Al Ittihada do kraja siječnja", istaknuo je.

"Nadamo se da bi u sljedećoj godini na ime transfera mogli zaraditi pet milijuna eura. Upita ima dosta, ali jako teško se klubovi odlučuju na onaj finalni korak. U tom slučaju mogli bismo vratiti i kredit Gradu Splitu", za kraj će.

Pročitajte više