City sa šest komada vratio QPR u drugu ligu nakon samo jedne sezone među elitom

Foto: EPA/Hina

PROŠLOGODIŠNJI prvak Manchester City u 36. kolu pobijedio je Queens Park Rangers 6:0 i tako prošlogodišnjeg drugoligaša dva kola prije kraja vratio u poznato okružje - Championship. Za QPR je posljednjih 12 minuta nastupio Niko Kranjčar.

Trostruki strijelac za City bio je Sergio Aguero (4. minuta, 50, 65-11m), a po jedan gol postigli su Aleksandar Kolarov (32), James Milner (70) i David Silva (87).

Ovom pobjedom Manchester City na drugom je mjestu sa 73 boda, 10 manje od Chelseaja koji je prošloga vikenda osigurao naslov i tri više od trećeg Arsenala koji ima i dvije utakmice manje, dok City gradskom rivalu Unitedu, koji je na četvrtom mjestu, bježi pet bodova.

QPR je na posljednjem, 20. mjestu sa 27 bodova, pa se jedan od londonskih klubova vraća u drugu ligu nakon samo jedne sezone u prvoj.

Istim putem kreće Burnely, koji je također "plesao samo jedno ljeto" u Premiershipu, a o psoljednjem putniku u drugu ligu u posljednja dva kola odlučuju Aston Villa koja ima 38 bodova, Leicester City 37, Sunderland i Newcastle 36, te Hull, 34.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

 

 

Pročitajte više