Čudesna partija Coreya Brewera: 51 poen za slavlje protiv Hustona!

Foto: Getty images

U NOĆI sa petka na subotu odigrano je čak 13 susreta NBA lige, a vjerojatno najinteresantnije bilo je u dvoboju Miamija i Indiane.

Heat se pobjedom 98:86 ponovo popeo na vrh Istočne konferencije. U redovima Miamija najraspoloženiji naravno bio je LeBron James sa 36 koševa i 6 skokova, dok je na drugoj strani Paul George upisao 22 koša uz pet asistencija i skokova.

Na krovu Zapada do kraja će sezone pak ostati San Antonio, koji je slavljem protiv Sunsa 112:104 osigurao najbolji omjer u ligi. Najraspoloženiji Spurs bio je Green s 33 koša, dok je na drugoj strani prednjačio Bledsoe s 30 koševa, 11 skokova i devet asistencija.

51 poen Coreya Brewera u pobjedi Minnesote


Rutinsku pobjedu upisala je Oklahoma protiv Pelicansa uz 27 poena Kevina Duranta i 24 Russella Westbrooka. Triple-double s 30 poena, 12 asistencija i deset skokova upisao je pak Stephen Curry u pobjedi Golden Statea kod Lakersa.

Sjajnu večer u redovima Minnesote imao je Corey Brewer, ubacivši nevjerojatni 51 poen. Iako je uoči ovog susreta bio na prosjeku od 9.9 poena, u utakmici života odveo je Minnesotu do pobjede protiv Hustona sa 112:110, a niti sjajni Harden s 33 poena, deset asistencija i osam skokova nije ga uspio zaustaviti.

Dodajmo još kako su Grizzliesi sa 117:95 pregazili Philadelphiju. Memphis su predvodili Marca Gasol sa 21 košem i deset skokova te Mike Miller s 19 koševa. Detroit je pak poražen u Chicagu, dok je Atalanta svladala Netse.

Pročitajte više