Di Maria uzeo Ronaldovu sedmicu i otkrio zašto je odabrao United

Foto: Twitter

"U MANCHESTER UNITED sam stigao kako bih vratio klub u Ligu prvaka i osvajao trofeje", otkrio je Angel Di Maria, argentinski veznjak kojeg je United platio rekordnih 75 milijuna eura za britanski nogomet.

Di Maria, koji je na Old Trafford stigao iz europskog prvaka Reala, nosit će dres s brojem 7. Taj broj nosile su legende Uniteda poput Georgea Besta, Erica Cantone, Davida Beckhama, te Cristiana Ronalda, s kojim je Di Maria igrao u Realu.

"Svjestan sam važnosti ovog dresa. Želim s brojem 7 napraviti za klub onoliko koliko je to napravio Ronaldo. Klub je htio da nosim ovaj broj i nadam se da ću to opravdati", rekao je Di Maria na predstavljanju.

Van Gaal najavio: Bit će još dolazaka i odlazaka

Menadžer Uniteda Louis van Gaal nahvalio je 26-godišnjeg Argentinca i poručio navijačima da budu strpljivi s njim.

"Angel je igrač svjetske klase i sviđa mi se njegov stil igre. U Realu nije igrao samo na krilu, već i u sredini, tako da s njim mogu promijeniti sustav igre. Uvjereni smo da ćemo uspjeti, samo ne trebamo očekivati čuda od njega nakon dva odrađena treninga", rekao je nizozemski stručnjak koji nakon tri utakmice na klupi Uniteda još uvijek ne zna za pobjedu.

Bit će još promjena u igračkom kadru Uniteda.

"Objavit ćemo to kad bude vrijeme. Sigurno je da će neki igrači otići, a drugi doći", najavio je Van Gaal.

Pročitajte više