Dinamovci u euforiji: Razvalili smo Astru, dobit ćemo i Celtic

Foto: Hina

DINAMO je uvjerljivom pobjedom 5:1 protiv Astre otvorio natjecanje u grupnoj fazi Europske lige. Nogometaši hrvatskog prvaka presretni su nakon prve pobjede u grupnoj fazi europskog natjecanja poslije četiri godine.

> Soudani nakon hat-tricka protiv Astre: Odigrao sam jednu od najboljih utakmica u karijeri

"Nismo samo pobijedili Astru nego smo je razvalili, a očekujemo da ćemo nastaviti tako pobjeđivati. Sljedeći je Celtic, a ja kažem da nas čeka pobjeda", uvjeren je 17-godišnji Ante Ćorić, strijelac petog gola za Modre.

Antolić: Svi smo bili na nivou

Sjajnu utakmicu odigrao je i Domagoj Antolić...

"Odigrali smo odličnu utakmicu. Svaki igrač je bio na nivou, rano smo otvorili utakmicu pogotkom i nakon toga nam se otvorilo. Na kraju slavimo 5:1 i svi smo zadovoljni s ulaskom u Europa ligu s ova tri boda", rekao je Antolić za službenu stranicu Dinama, dok je Josip Pivarić zahvalio navijačima kojih je bilo desetak tisuća na Maksimiru.

"Hvala svim navijačima, nadam se da će protiv Celtica doći u još većem broju. Slijedi utakmica s Rijekom, spektakl na Kantridi i nadam se da će Dinamo pobijediti, nismo ih pobijedili u zadnje četiri utakmice i to je još veći motiv za nas u nedjelju."

 

Eduardo navijačima: Dođite, nećemo vas razočarati

Portugalskom vratara Eduardu drago je što su navijači sretni napustili stadion.

"Postigli smo dobar rezultat i razveselili navijače. Nadam se da će ih biti sve više, mi ćemo dati sve od sebe jer je sjajno razveseliti i klub i navijače. Mi ih pozivamo što više na iduće utakmice."

Pročitajte više