Europska groznica trese Split: Do 16 sati prodano 7000 ulaznica za utakmicu protiv Dnjipra

Foto: HNK HAJDUK

KOLIKO je malo potrebno da se u Splitu, naravno, oko čega drugog nego oko Hajduka, podigne strahovita euforija. Iako je jučer  izgubio u Kijevu od Dnjipra 2:1, Hajduk u Split nosi aktivan rezultat, rezultat koji mu daje nadu da će uz pomoć prepunog Poljuda i Torcide pobijediti vrlo dobre Ukrajince i plasirati se u Europa ligu.
 
Iz Hajduka je stigla informacija da je već danas do 16 sati prodano oko 7000 karata za tu utakmicu, a također je stigla i obavijest da je zbog ogromnog  interesa navijača, prodaja ulaznica za tribinu sjever moguća samo za članove i pretplatnike kluba, koji iste mogu nabaviti u Odjelu za članstvo na uobičajen način.
 
>Nevjerojatno: Hajdukovce nakon poraza poput heroja dočekale stotine navijača!
 
>Zaljubljeni Milevskij zabilježio kadrove sa Resnika: Pogledajte doček Hajdukovaca
 
Uz to, iz Hajduka su poslali i napomenu za medije koju prenosimo u cijelosti:
 
NAPOMENA PREDSTAVNICIMA MEDIJA: 
 
Zbog golemog interesa predstavnika medija za utakmicu Hajduk - Dnjipro vrijedit će isključivo godišnje Hajdukove akreditacije. S obzirom na to da je najavljen dolazak najmanje 20 ukrajinskih novinara, te ograničenog broja mjesta u obje novinarske lože, mnogim ostalim zahtjevima, nažalost, nećemo biti u mogućnosti udovoljiti. Samo u posebnim slučajevima ćemo biti u mogućnosti izdati jednokratnu akreditaciju.
 
Hvala na razumijevanju!
 
Što bi sve neki klubovi dali za ovakve navijače!
 

Pročitajte više