Hajduk napustio i kondicijski trener Peyrek i to nakon što je s momčadi došao na gostovanje u Zagreb

Foto: hajduk.hr

BORIS PEYREK, koji je u nekoliko navrata bio kondicijski trener Hajduka, napustio je prvu momčad, ali nakon što je s njom došao iz Splita u Zagreb, gdje Bili s "novim" trenerom Poklepovićem u subotu igraju derbi 22. kola HNL-a.

Neobično je da trener iz kluba ode odmah po dolasku u hotel gdje momčad odsjeda tri dana prije važnog gostovanja, ali poznato je kako je i donedavni Peyrekov nadređeni također otišao tri dana prije nastavka prvenstva.

Prve dvije utakmice nastavka prvenstva pokazuju kako su igrači Hajduka bili očajni u segmentu za koji je Peyrek odgovoran, jer nedostajalo im je trke i kondicije, pa nije čudno ako su u klubu nezadovoljni njegovim radom, ali i činjenica je kako je Peyrek "Tudorov čovjek".

Hajduk je tako ostao bez kondicijskog trenera, čime je od svih članova stručnog stožera donedavnog trenera Igora Tudora, s prvom momčadi ostao samo Hari Vukas, koji je nastavio biti prvi pomoćnik i aktualnog trenera.

Jurica Vučko i trener vratara Sandro Tomić otišli su zajedno s Tudorom, a Peyrek je to učinio dva tjedna poslije. Bivši kondicijski trener prve momčadi i dalje ima ugovor s Hajdukom.
 

Pročitajte više