Hrgović opet u incidentu: Zaradio optužni prijedlog zbog tučnjave u sinjskom kafiću

Foto: Hina

MIRKO HRGOVIĆ ponovno je u incidentu. U jednom sinjskom kafiću se najprije sukobio s 35-godišnjakom, a potom ga je, tvrde nam svjedoci, udario bocom u glavu.

Oštećeni je od udarca nogometaša Zadra zaradio posjekotinu od uha do čeljusti nakon čega je s prijateljem otišao na hitnu gdje je došlo do novog incidenta.

Ovaj put je policija bila neugodna prema ozlijeđenom koji je zaradio čak dvanaest šavova. Prijatelj ozlijeđenog muškarca je zatražio broj značke od policajca, no on mu je nije htio dati, a ozlijeđeni muškarac je završio na ispitivanju gdje je pao u nesvijest, te je prevezen na Firule.

Policija je Indexu potvrdila da su se u subotu oko 20 sati u kafiću sukobila dva 35-godišnjaka. Policija je na mjestu događaja zatekla samo oštećenog, prema izvještaju, s lakšim ozljedama. Prema članku 13 Zakona o javnom redu i miru podignut je optužni prijedlog protiv obojice.

Prije dvije godine Hrgovič nokautirao 100-postotnog invalida

Nije ovo prvi put da se ime bivšeg nogometaša Hajduka, Wolfsburga i Dinama nađe u crnoj kronici. Prije dvije godine je, također usred ljeta, nokautirao 100-postotnog invalida. Tada su prekršajne prijave dobili Hrgović, njegova supruga te napadnuti Ivica Jerčić, koji je najavio kako će nogometaša i privatno tužiti jer mu je slomio protezu vrijednu 11 tisuća kuna.

Hrgovića pamtimo i po tome što je kao "hajdučko srce" izdao Hajduk i Torcidu, te otišao u Dinamo gdje ga nisu prihvatili ni Bad Blue Boysi.

Pročitajte više