Igrači Dnjipra utučeni: "Propustili smo priliku koja se pruža jednom u životu"

Foto: Hina

DNJIPRO u svom prvom europskom finalu nije uspio osvojiti trofej. U Varšavi je u finalu Europske lige s 2:3 izgubio od Seville iako je poveo ranim golom Nikole Kalinića.
 
"U prijašnjim utakmicama sigurno ne bismo izgubili nakon vodstva. Naš branič Douglas nije odigrao svoju najbolju utakmicu, nije se dobro nosio s Baccom, koji je odigrao vrlo dobro", rekao je trener Dnjipra Miron Markevič, koji je posebno ljut zbog trećeg gola Seville.
 
"Sevilla je bila iskusnija. Trudili smo se zaustaviti ih, ali nismo mogli spriječiti njihove golove, barem prva dva. Treći smo im darovali."
 
 
 
Seleznjov: Izgubili smo utakmicu svojih karijera
 
Jevhen Seleznjov, junak polufinala protiv Napolija, u finalu je odigrao posljednjih 15 minuta zamijenivši hrvatskog reprezentativca Kalinića.
 
"Poraz boli jer u finalu razmišljate samo o pobjedi. Do finala smo napravili neke sjajne stvari, ali koji je smisao kada izgubite finale. Svom sinu sam odmah objasnio da treba prihvaćati samo medalje za pobjednike, a ne one za druga mjesta", rekao je Seleznjov i dodao da su suigrači i on propustili priliku koja se pruža jednom u životu i izgubili utakmicu svojih karijera.
 

Pročitajte više