Ivan Klasnić napustio Bolton: "Živcirao je one koji su ga gledali, ali bio je stroj za golove"

IVAN KLASNIĆ napušta Bolton nakon tri sezone provedene na Reebok stadionu. Wanderersi su ispali u 2. ligu remijem kod Stoke Cityja u posljednjem kolu pa su najbolji igrači počeli tražiti druga odredišta.

"Ne mogu vjerovati... Tužan sam i nesretan. Bilo mi je lijepo u Boltonu posljednje tri godine, nadam se da će se sljedeće godine vratiti u Premierligu jer tamo i pripada. Odlazim iz kluba i zahvaljujem se klubu na posljednje tri godine. Bolton će mi uvijek biti u srcu", objavio je Klasnić.

"Odlazak Klasnića je veliki gubitak. Bio je prava lisica u šesnaestercu, stroj za golove, otkada je stigao iz Nantesa 2009. godine. Koliko je dobio kritika, toliko je bio i hvaljen, imao je sušne periode, živcirao je one koji su ga gledali, ponekad se činilo da se ne trudi, ali kad bi zabio, dokazao se kao jedan od najtalentiranijih igrača u momčadi", piše lokalni portal posvećen "lutalicama" s Reebok stadiona.
 
Ove sezone bio je prvi strijelac momčadi sa 9 golova, a iza sebe je ostavio i prvog napadača Kevina Daviesa. U 94 utakmice za Bolton zabio je 24 i namjestio 12 golova.

Nije poznato gdje će 32-godišnji povremeni hrvatski reprezentativac nastaviti karijeru.

Pročitajte više