Ivanković: Osjećam se grozno! Tudor: "Vratili smo neizvjesnost prvenstvu!"

Foto: Jakov Prlic, Vladimir Dugandzic/Cropix

HAJDUK je prvi put nakon 2009. godine svladao najvećeg rivala. "Modre" je na Poljudu srušio junior Mario Pašalić s dva gola nakon prekida. Igor Tudor bio je presretan nakon velike pobjede svojih mladih nogometaša.

"Jako sam sretan, zbog igrača, svih nas u klubu, ali i zbog svoje obitelji koja je bila na tribinama. Presretan smo i zbog junaka Pašalića. Odigrao je jednu vrlo dobru utakmicu kao i svi ostali. Pohvalio bih i timski duh svoje momčadi, mislim da smo zasluženo pobijedili", rekao je Tudor.

"Zaista je lijepo biti tu u ovom trenutku. Međutim, još puno je posla pred nama. Nastojat ću da i dalje punimo bodovni konto, no ne razmišljam samo o bodovima, želim da moja momčad teži igri", dodao je.

"I dalje stojim pri tvrdnji kako se Dinamov kadar ne može mjeriti ni sa kim u HNL-u. No to je za nas motiv, uvijek je lijepo pobijediti najboljeg, veliki poticaj za daljnji rad", istaknuo je.

Prokomentirao je izostavljanje Anđelkovića i Andrijaševića iz prve momčadi...

"Nije to iznenađenje. Dolaskom novih igrača zaoštrila se konkurencija. Ja biram momčad samo na temelju onog što pokazuju na treninzima. Svaki trening i svaka utakmica novo su dokazivanje".

"Iluridze i Bukva su bili dobri. Sve ono što sam očekivao od njih dobio sam. Moram biti zadovoljan. Vratili smo neizvjesnost prvenstvu i puni optimizma idemo dalje", za kraj će.
 
Ivanković: Ovaj poraz stvarno nije ugodan

S druge strane Branko Ivanković bio je razočaran nakon prvog poljudskog poraza u karijeri.

"Kako se osjećam? Grozno, ovaj poraz stvarno nije ugodan. Razočaran sam, znali smo da neće biti lagano, a koštale su nas dvije velike pogreške kod prekida. Kao što ste vidjeli imali smo nekoliko lijepih prilika, kakve se u ovakvoj utakmici moraju iskoristiti", rekao je Ivanković.

"Međutim, želim čestitati Splićanima na jednoj fantastičnoj atmosferi. Mislim da su svi gledatelji mogli uživati u nogometu", dodao je.

Već u četvrtak Modre očekuje dvoboj protiv Čornomoreca u Europa ligi...

"Sigurno da nam ovaj poraz nije trebao. Atmosfera bi bila puno bolja da smo pobijedili, ali što je tu je. Vjerujem da će se igrači brzo oporaviti i da ovaj dvoboj neće ostaviti puno traga na njima", za kraj će.

Pročitajte više