Juventusov princ poručio Englezima: Past ćete na našem terenu. Di Matteo odgovara: Nema šanse!



VEČERAS je na rasporedu novi okršaj Juventusa i Chelseaja u Ligi prvaka. Ovog puta europski prvak dolazi na stadion Juventus gdje će pokušati uzeti tri boda. Međutim, veznjak "Stare dame" Claudio Marchisio tvrdi kako će se Englezi vratiti u London pognute glave. Podsjećamo, prvi okršaj između ove dvije momčadi na Stamford Bridgeu završio je 2:2.

Juve nakon četiri kola ima šest bodova u skupini, a pobjeda protiv Chelseaja pogurnula bi ih bliže prolasku u drugi krug natjecanja.

"Ovo je utakmica godine za naš klub", rekao je Marchisio na novinskoj konferenciji.

"Završili smo u jednoj od najtežih skupina u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, a sada nam slijedi dvoboj protiv aktualnog europskog prvaka. Chelsea možda ima više iskustva u Europi od nas, ali mi igramo na domaćem terenu i nadamo se velikom uspjehu", poručio je "Il Principino", kako mu tepaju navijači.

Di Matteo: Chelsea će napasti Juventus

"Mislim da se Chelsea neće braniti. No, nemojte zaboraviti, mi imamo najbolji napad i obranu u Serie A. Neće im biti lako", za kraj će Talijan.

S druge strane, Talijan na klupi Chelseaja, Roberto di Matteo, tvrdi da je pritisak na Juventusu.

"Bit će to teška utakmica, ali pritisak je na njima. Igrat ćemo pametno, tražit ćemo pukotine u njihovoj obrani te ćemo istovremeno držati našu obranu na visokom nivou tijekom cijele utakmice. Ali, bitno je da naglasim, Chelsea će napasti Juventus. Budite uvjereni u to", rekao je menadžer Chelseaja.

Utakmica je na rasporedu od 20:45 sati.

Pročitajte više