Kaos na pressici UFC-a: Jones i Cormier se potukli i razbili pozornicu!

Foto: Screenshot

U LAS VEGASU je u ponedjeljak navečer po našem vremenu održana prva konferencija za medije povodom UFC-a 178 koji će se održati tek krajem rujna, a u glavnoj borbi večeri nastupaju Jon Jones i Daniel Cormier.

Ova dvojica od prvog trenutka čim je meč ugovoren prepucavaju se putem brojnih medija i društvenih mreža, a nakon što su se prvi put sreli uživo nije bilo moguće izbjeći fizički sukob.

Sve je započeo Cormier koji je uhvatio aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji za vrat i odgurnuo ga, a Jon mu nije htio ostati dužan te se krenuo s njim fizički obračunati, a u cijelom tom okršaju stradala je i pozornica te voditelj koji je odletio s nje zajedno s rekvizitima.

U svoj toj strci ni ne vidi se najbolje kako je taj okršaj prošao nakon što su srušili pozornicu i pali na pod, ali čini se da je Jon itekako zadovoljan raspletom.

Jones: Sredio sam te u 6 sekundi

Barem se tako čini sudeći po kratkoj video poruci koju je objavio na svom Instagram profilu vrlo brzo nakon okršaja s Cormierom.

"DC očajan si! Uhvatio si me za vrat i prebio sam te, a imao sam te i na leđima. Sredio sam te u šest sekundi, tako si slab!", poručio je Jones svom idućem suparniku.

Cormier: Da me više nikad nisi taknuo tim prljavim licem

Niti izazivač za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji nije ostao dužan.

"Da me više nikad nisi dodirnuo svojim prljavim licem. Nijedan muškarac neće svoje čelo prisloniti na moje, uvijek ću reagirati na to. Sljedeći put ću te ošamariti", poručio je Cormier svom suparniku putem Twitter profila.

 

Pročitajte više