Kek: Hvala bogu da je ova serija pukla, da više o njoj ne slušam

Foto: Hina

RIJEKIN niz od 16. uzastopnih pobjeda zaustavljen je na Lokomotivi, Filijala je u Kranjčevićevoj slavila 2:1 i tako nanijela Kekovoj momčadi prvi poraz ove sezone, pred uzvratni susret play-offa Europa lige protiv moldavskog Sheriffa.
 
Kek je u ovom susretu odmorio niz prvotimaca, a poslije poraza je poručio: "Čestitke Lokomotivi i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva. U jednoj kvalitetnoj utakmici nismo došli do svog cilja i hvala bogu što je ova serija pukla da više o njoj ne slušam jer neke očito previše opterećuje umjesto da im da motiv i želju za dalje."
 
"Nama preostaje da se što bolje pripremimo za Tiraspol. Neki igrači su dosta istrošeni, ali ono što su neki pokazali nije za razinu Rijeke kakvu bismo željeli ja i svi", istaknuo je Slovenac.
 
Cijeli susret u redovima Riječana odradio je Goran Cvijanović, nedavna prinova kluba s Kantride. "Imali smo svoje prilike, nismo pogodili, a poslije se dogodilo i to isključenje, koje nas je presjeklo. Ne bi htio puno komentirati, ali mislim da je prekršaj počeo izvan 16 metara i mislim da je sve skupa bilo prestrogo."
 
"Treba zaboraviti ovo, u četvrtak je nova utakmica, idemo u nove pobjede", zaključio je 27-godišnji slovenski veznjak.

Pročitajte više