Kompletiran popis borbi za FFC 7 u Sarajevu: Nastupa Denis Marjanović, Mehić dobio protivnika

Foto: FFC

GOTOVO pet tjedana prije FFC-a 7 u Sarajevu, vodeća regionalna borilačka promocija ima kompletan popis borbi. I onih nekoliko praznina koje su bile prisutne na "fight cardu" su u međuvremenu popunjene te bi 13.3. u sarajevskoj Skenderiji trebali svjedočiti pravom borilačkom spektaklu. Podsjećamo da će event predvoditi Dževad Poturak i Frank Munoz, odnosno Tomislav Spahović i Nicolai Salchow.
 
"Najjači par" koji je dodan jest onaj "Krušić vs. Marjanović". Ponajbolji crnogorski kick boksač je dugo vremena čekao svog protivnika, a na kraju je dočekao odličnog Banjalučanina Denisa Marjanovića. Doznajemo kako je Marjanović zbog nastupa u Sarajevu otkazao već ranije dogovoren dvoboj u inozemstvu jer nikako nije želio propustiti šansu da se predstavi sarajevskoj publici u Skenderiji. Krušić je svoj FFC debi imao u Ljubljani kada je u odličnom meču poražen od Mirana Fabjana. No, unatoč porazu, Crnogorac je pokazao veliki potencijal. Novu šansu za dokazivanje imat će protiv opasnog Marjanovića. On za sada u FFC-u ima dva nastupa uz polovičan uspjeh.
 
Svog protivnika je dobio i Elmir Mehić koji će nastupiti u "co-main" eventu protiv Grka Yurija Mavrogiannisa. Mehić slovi za najveći bosanskohercegovački potencijal u teškoj kategoriji, a to je i dokazao u nekoliko FFC nastupa. Grk je već jednom trebao nastupiti u Final Fight Chamopionship ringu, no zbog prometne nesreće je odustao u posljednji trenutak
 
U kick boksing dijelu priredbe nastupit će i Dženan Poturak što je ujedno bila i posljednja nepoznanica na popisu borbi. Dževadovom mlađem bratu je ovo bez sumnje posljednja prilika u FFC ringu koju mora iskoristiti s obzirom na teške poraze koje ima iza sebe. Na drugoj strani ringa u Skenderiji će stajati mladi srpski udarač Strahinja Denić, a dvojac će se sučeliti u kategoriji do 91 kilograma.
 
Sveukupno će publika u Skenderiji imati prilike vidjeti čak 14 dvoboja, što u kick boksing, što u MMA konkurenciji. Prevedeno, pratit ćemo oko 5 sati vrhunske borilačke akcije iz Sarajeva.
 
FFC 7: Poturak vs. Munoz
13.3. Skenderija, Sarajevo (Bosna i Hercegovina)
 
KB:
 
Dževad Poturak (BiH) vs. Frank Munoz (SPA), HW
Elmir Mehić (BiH) vs. Yuri Mavrogiannis (GRE), HW
Igor Emkić (BiH) vs. Nikita Chub (UKR), -85kg
Boban Krušić (MNE) vs. Denis Marjanović (BiH), -85kg
Antonio Plazibat (CRO) vs. Miloš Ivas (AUT), -95kg
Tomislav Čikotić (CRO) vs. Dino Belošević (CRO), HW
Dženan Poturak (BiH) vs. Strahinja Denić (SER), -91kg
 
MMA:
 
Tomislav Spahović (BiH) vs. Nicolai Salchow (GER), -93kg
Laszlo Senyei (HUN) vs. Dawid Defort (GER), -77kg
Aleksandar Rakić (AUT) vs. Martin Batur (CRO), -93kg
Dragan Pešić (ENG) vs. Darko Banović (AUT), -66kg
Ivo Skopljak (BiH) vs. Jani  Istvan (HUN), HW
Ivan Skoko (BiH) vs. Vladimir Prodanović (SER), -77kg
Hrvoje Slade (CRO) vs. Darko Stošić (SER), HW

 

Pročitajte više