Kovač: Znam kako je Niki, zaslužio je u Brazil

Foto: Hina
 
NIKO Kranjčar otpao je za nastup na Svjetskom prvenstvo, postalo je to jasno nakon pregleda u Zagrebu kojima je utvrđeno da je veznjaku QPR-a puknuo mišić, a za oporavak od takve ozljede nema dovoljno vremena.

>Kranjčar ne ide na Svjetsko prvenstvo!
 
Ovakav rasplet iznimno je razočarao i izbornika Niku Kovača, koji je na Kranjčara definitivno računao kao jednog od 23 putnika u Brazil. Sad se otvara prostor za drugačije kombinacije na konačnom popisu.
 
"Iznimno mi je žao zbog Nike, kao i svim njegovim suigračima, znam kako mu je teško zbog ovoga jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu jedinstven događaj", prokomentirao je Kovač tim riječima ovaj slučaj, a zasigurno poznaje taj osjećaj jer je upravo on zbog teške ozljede, loma noge, morao propustiti Svjetsko prvenstvo 1998. godine.
 
"Niko je dao svoj doprinos u kvalifikacijama, jedan je od najiskusnijih reprezentativaca i zaslužio je biti dio ove reprezentacije u Brazilu. Želimo mu brz oporavak, a na terenu ćemo vidjeti koja su nam najbolja rješenja u ovakvoj situaciji", zaključio je izbornik.

Pročitajte više