Kovačić o porazima Intera: Nije sve izgubljeno, nedostaje nam samopouzdanja u nekim situacijama

Foto: Hina

MATEO KOVAČIĆ zadobio je lakšu ozljedu prepona pred nastavak Serije A i nedjeljni derbi protiv Napolija u Milanu, ali je prokomentirao dosadašnji tijek prvenstva, u kojem Inter i dalje nije na razini, pogotovo je atmosfera pokvarena nakon dva vezana poraza.
 
Prvo je otkrio detalje o ozljedi koju je zaradio u reprezentativnom susretu protiv Azerbajdžana, kad je utakmicu napustio u 24. minuti: "Napravio sam nagli zaokret i osjetio bol u lijevoj nozi. Nisam želio riskirati, već smo imali vodstvo pa sam izašao van."
 
"Nije sve izgubljeno. Takav je nogomet. Jedan dan si treći, drugi dan sedmi. Sve se mijenja ako ćemo pobijediti Napoli. Nedostaje nam samopouzdanja u nekim situacijama, ali to moramo promijeniti", okrenuo se zatim stanju u klubu te najavio da ipak vjeruje da će ove sezone Inter igrati dobar nogomet, po ukusu navijača.
 
Oni, pak, igračima sve češće zvižde s tribina: "Ja ne čujem zvižduke, jer sam uvijek fokusiran na igru. U posljednje dvije utakmice imali su pravo zviždati jer s pravom očekuju više od Intera. Kao i svi mi."
Prilika za iskupljenje je već protiv Napolija, što sigurno neće biti lako. Kovačić zna kakva je to momčad, a izdvojio je neke igrače od kojih prijeti najviše opasnosti.
 
"Sviđa mi se Dries Mertens, ali kako ne spomenuti i Higuaina, Hamšika ili Insignea. Jaki su i posljednje tri, četiri godine su vrhu, to dovoljno govori", zaključak je hrvatskog reprezentativnog veznjaka.

Pročitajte više