Mamić poslao poruku i prije polijetanja: Nema veze što je Kovač pozvao samo jednog igrača Dinama

Foto: Screenshot 

ZDRAVKO MAMIĆ poletio je jutros sa svojim igračima prema Eindhovenu, na susret Europa lige protiv PSV-a. O utakmici gazda Dinama nije želio govoriti, kaže da je sve prepustio bratu Zoranu. No, iskoristio je mikrofone da nastavi s predstavom o Hajduku, ali i progovori o svojoj budućnosti u Dinamu. 

"Što više reći o njima, napadaju sve - Dinamo, HNS, Europsku komisiju, i koga sve ne. Napadaju stalno i suce. Nisu ništa bolji nego lani, nego je Dinamo odigrao lošije. U Hajduku se ponašaju kao venecijanci", rekao je Mamić, upitan i za budućnost s Dinamom:

"Planirao sam otići iz nogometa, ali ne prije nego osvojim deset naslova prvaka s Dinamom. Zdravlje me ne služi, i mislio sam otići. U ladici imam i pet ponuda jakih svjetskih klubova koji me žele u menadžmentu", otkrio je.

Niko Kovač odrekao se Haliovića i Sammira.

"Nitko nije prihvaćen na mjestu izbornika kao sada Niko. Ali ako ispadnemo u play off, vi novinari prvi ćete ga razapeti. Nema veze što je pozvao samo jednog igrača Dinama, svi su zaslužili poziv koji su na popisu. Po meni jedino Iličević nije, ali Kovač ga poznaje i vidi u njemu potencijal"

 

Pročitajte više