Mandžukić zaradio lakšu ozljedu na treningu, upitan za posljednje kolo Primere

Foto: Hina

MARIO MANDŽUKIĆ zbog ozljede koljena nije trenirao s momčadi u četvrtak te je upitan njegov nastup u Granadi u posljednjem kolu prvenstva, priopćio je Atletico Madrid.
 
Mandžukić je na treningu u ponedjeljak primio udarac u lijevo koljeno pa je propustio dva posljednja treninga na kojima je Simeone isprobavao napad s Raulom Garcijom i Antoineom Griezmannom.
 
Simeone brani Mandžu: Igra zbog svega što je dao za momčad
 
Hrvatski napadač je ove sezone zabio 20 golova u 43 utakmice, no posljednji pogodak je postigao prije tri mjeseca.
 
"Normalno je da stižu kritike, one su uvijek tu. Mandžukić je drugačiji momak, s velikim srcem. Do veljače je zabio 20 golova, no sada pati, ljuti se sam na sebe. Trudi se no ne postiže rezultat. S obzirom na zalaganje, rad... ja ga stavljam u početnih 11", izjavio je Simeone gostujući na španjolskoj radio postaji "Onda Cero".
 
Mandžukić je zadnji put zatresao protivničku mrežu 21. veljače iz jedanaesterca protiv Almerije.
 
"On igra zbog svega što je dao za ekipu. Poštovanje je uvijek prisutno. Ja ću tražiti ono što je najbolje za momčad", rekao je Simeone.
 
"Ako kažem da Mario ne odlazi, a on ode, reći će da lažem"
 
Mediji nagađaju o Mandžukićevom odlasku, a posljednji na listi navodno zainteresiranih klubova je Monaco, iako hrvatski centarfor ima ugovor s Atleticom do 2018. godine.
 
"Kad završava sezona, agenti pritišću. Ako kažem da ostaje, a onda ode, reći će da lažem. Isto vrijedi i u obratnom slučaju. Tržište je strašno na kraju sezone", napomenuo je Simeone.
 
Atletico, lanjski prvak, ovu će sezonu završiti na trećem mjestu što ga vodi izravno u Ligu prvaka.
 

Pročitajte više