Milan - Barcelona: Najsigurnija oklada je da će Messi zabiti gol

INDEX i BetPlace.net svaki dan vam donose analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Neki su nakon ždrijeba rekli finale prije finala. Nisu dalako od istine. Sastaju se dvije ekipe koje su među glavnim favoritima za ovogodišnji naslov. Još su svježa sjećanja na nedavne dvoboje ova dva kluba u grupnoj fazi kada je viđeno dosta golova. Prvo je na Nou Campu završeno bez pobjednika uz dva postignuta gola na obe strane, a nakon toga su 23.11. prošle godine na San Siru Katalonci bili bolji rezultatom 3-2.

Milan je ove sezone u jurišu na scudetto. Barcelona se već polako opraštala od jurnjave za Realom kada su uslijedili kiksevi madrižana koji su odškrinuli vrata mogućnosti da se velika razlika može dostići. Taman kada je Guardiola polako sve karte počeo bacati na Ligu Prvaka, ponovo se otvorio novi-stari front. Prvenstvo još uvijek nije izgubljeno kako je donedavno izgledalo. Svoje majstorstvo i genijalnost u posljednje vrijeme ponovo prezentira trenutno najbolji igrač na planeti Lionel Messi. Golove postiže kao od šale, a lakoća kojom trese protivničke mreže neukom promatraču često može stvoriti sliku da to što on radi i nije tako teško. Maestralna kontrola lopte i turbo brzina kojom iza sebe u slalomima ostavlja svoje čuvare, Argentinac mami uzdahe i divljenje ne samo ljubitelja ove igre koji su pristalice Barce.

Messi je u fenomenalnoj golgeterskoj seriji. Svoju sjajnu seriju golova započeo je u Leverkusenu u prošlom kolu Lige Prvaka kada je u finišu meča potvrdio pobjedu Barcelone. Od te utakmice pa do danas Messi je postigao gol u svakom meču na kojem je igrao. Kada podvučemo crtu i zbrojimo njegov učinak, dolazimo do nevjerojatne brojke. U posljednjih 8 utakmica zabio je 18 golova!


BetPlace.net preporučuje:


Postaviti striktnog čuvara i udvojiti Messija je postala već uobičajena stvar. Sve zamke i prepreke je isti sposoban zaobići i napraviti ono što se od njega očekuje. Na svakoj utakmici se od njega očekuje bljesak. Nije izostao u niti jednoj utakmici od polovice drugog mjeseca. Obrana Milana zna odakle im prijeti najveća opasnost. Sačuvati svoj gol od katalonskih majstora će biti izuzetno težak posao. Majstoru kakav je Messi poseban motiv nije potreban. Naš prijedlog za okladu je da će Messi zabiti gol.

Pročitajte više