Milanski klubovi nastavljaju s pobjedama, Kovačić odradio svih 90 minuta

Foto: Hina
 
U SUBOTU poslijepodne odigran je veći dio programa 34. kola Serije A, koji će biti dovršen večernjim susretima. Milan je došao do pete uzastopne pobjede u prvenstvu, protiv Livorna su Balotelli, Taarabt i Pazzini zabili za konačnih 3:0.

Tri boda uzeli su i njihovi gradski rivali u Parmi, Inter je slavio 2:0 pogocima Rolanda i Guarina, a Mateo Kovačić je odradio svih 90 minuta u redovima gostiju. Domaćini su propustili doći u vodstvo u 44. minuti, kad je udarac Cassana s bijele točke Handanovič skrenuo u vratnicu, a od 46. su igrali bez isključenog Paletta.

 
Najviše pogodaka palo je u Rimu, Lazio i Torino su odigrali 3:3, i to nakon što je Candreva u četvrtoj minuti sudačke nadoknade donio domaćinima bod. Lazio je od 79. minute u ovom susretu igrao s igračem manje, Novaretti je u razmaku od sedam minuta zaradio dva žuta kartona.
 
Dva boda izgubio je i Napoli u Udinama, s Radoševićem među rezervama. Goste je u vodstvo doveo Callejon, no konačni rezultat postavio je Fernandes, a kod Napolija je Fernandez u 89. minuti zaradio drugu žuti karton. Cagliari je, pak, slavio s 2:1 kod Genoe, Šime Vrsaljko je nakon dugo vremena bio u kadru, cijelu utakmicu je proveo na klupi.
 
Gostujuće pobjede upisali su Sassuolo i Verona kod Chieva i Atalante, čime je Sassuolo došao blizu zone spasa. Posljednjeplasirana Catania je svladala na svom terenu Sampdoriju i ostavila si tračak nade u ostanak u preostala četiri kola. Za željenim 17. mjestom sad zaostaju pet bodova.
 
Serie A, 34. kolo:
 
Milan - Livorno 3:0
Parma - Inter 0:2
Udinese - Napoli 1:1
Lazio - Torino 3:3
Catania - Sampdoria 2:1
Chievo - Sassuolo 0:1
Genoa - Cagliari 1:2
Atalanta - Verona 1:2

Pročitajte više