Mourinho bez izjava nakon derbija, Pellegrini: Bod nas nije zadovoljio

Foto: Guliver Image/Getty Images

CHELSEA i Manchester City podijelili su bodove u derbiju 23. kola engleske Premier lige. Nakon ogleda dva vodeća kluba lige zadovoljniji mogu bili na Stamford Bridgeu jer su sačuvali pet bodova prednosti pred najvećim konkurentom za naslov.
 
Nakon susreta očekivao se neki novi zanimljiv komentar Jose Mourinha, ali Portugalac je odbio dati izjavu, a pred novinarima se nije pojavio niti njegov pomoćnik Steve Holland. Mourinho nije održao niti uobičajenu konferenciju dan prije susreta, a svemu su prethodili događaji iz ranijeg dijela tjedna.
 
Prvo je u srijedu trener Bluesa kažnjen s 25 tisuća funti zbog izjava o sucima koje je rekao nakon remija sa Southamptonom, a potom je u petak stigla i kazna za Diega Costu. On je suspendiran na tri utakmice zbog grubosti tijekom susreta s Liverpoolom u Liga kupu.
 
Pellegrini smatra da je City zaslužio više od boda
 
I dok su u Chelseaju očito nezadovoljno posljednjim sankcijama, na Etihadu su nezadovoljni bodom u derbiju. "Naša momčad je pokušavala doći do pobjede od prve do posljednje minute", rekao je trene Cityja Manuel Pellegrini.
 
"Nisam zadovoljan bodom, imali smo tri dobre prilike u prvom dijelu, a oni su zabili iz jedine prilike u 90 minuta. U drugom poluvremenu nisu nam čak ni uputili udarac", nastavio je Pellegrini.
 
"Može se reći da je bod na Stamford Bridgeu dobar rezultat, ali za mene nije jer smo bolja momčad od Chelseaja, Zbog svih naših prilika smatram da smo zaslužili više", poručio je.
 
Prvenstvo je daleko od riješenog, mada pet bodova nije mala razlika. "Još je 45 bodova u igri, ima vremena da nadoknadimo tih pet bodova. Ukoliko ćemo igrati kao danas, bit će nam lakše to postići", zaključio je trener aktualnih prvaka.

Pročitajte više